About

En dan opeens is het zover: mijn eigen website staat online. Een plek waar ik vooral mijn verhaal dan wel mijn verhalen wil vertellen. Verhalen van vroeger die niet per definitie zo zijn gebeurd als dat ik ze vertel, maar wel zoals ik ze heb beleefd en heb ervaren. En datzelfde is natuurlijk ook van toepassing op de verhalen uit het heden. Ik kijk er namelijk wel met mijn ogen naar en dus ook met mijn brilletje dat natuurlijk gekleurd is door mijn eigen ervaringen die ik in dit leven heb opgedaan. Overigens ook gekleurd is door mijn interesses en ‘overtuigingen’.

Waar deze reis, want zo zie ik het hebben van een eigen plek toch echt, mij uiteindelijk gaat brengen daar over heb ik geen enkel idee. Wat dit betreft geef ik mij net als de rest van mijn leven gewoon over aan het scheppend proces dat schrijven voor mij altijd al is geweest.

Ik ben Jay, een spiritueel wezen dat in de gedaante van een mens, menselijke ervaringen op doet. Ik ben in dit leven geboren in de winter van 1961 wat mij astrologische gezien de volgende kenmerken opleverde: Zon in Waterman, Ascendant Stier en Maan in Leeuw. Ik ben een schrijver, verhalenverteller en schrijf al zo lang als ik mij heugen kan mappen en schriften vol gedichten, gedachten, liedjes en verhalen. En ga dit dus nu hier doen.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer